HOME PROFILE BLOGLIST LINKS FACEBOOK TWITTER

End of 2015 !

Assalamualaikum, Hi !  
Jangan nak pelik sangat. Seketul hafiza memang suka kepam sampai masam blog dia --'' Hahahaaa. Busy sangat lettuww. Padahal busy online T_T .

Last update cerita pasal nak sambung degree. Laa ni tengah nak final exam. Nampak lah busy diaa tu. Hmm. Ni kalau ada suami, mahu enam bulan tak contact. Kahhh! Mampu ?


Alhamdulilah, kejap sangat rasanya. Tuptup nak final wey. Padahal masa nak habiskan ke hujung sem, rasa macam 600 tahun lamanya :( Ehh, bukan nak cecepat habiskan degree ke, baru boleh kahwin. Ekeke :P
Yelaaa. Memandangkan 2015 pun dah nak menutup tirai. Gituu ! Tahun baru nanti sambut dengan kertas-kertas exam. Itu je mampu T_T Baiklah seketul hafiza wishing awal-awal, takut hujung 2016 baru nak wish tahun baru -.-

2015 banyak kenangan manis dari pahitnya. Semoga terus istiqamah ! Takmau azam baru sangat, sebab azam 2010, 2009, 2008 pun tak tercapai inikan pula 2016 -.- . Muahahaaa. Azam tetap sama nak jadi manusia yang lagi baik untuk keluarga dan agama. In shaa Allah. Tak yang penting, 2016 aku nak kahwin. Tak kiraaaaaaaa. Kah ! Doakan yang terbaik. Aku doakan semua berjaya dunia akhirat dan sentiasa di bawah keredhaan Allah. Aamiin ! :)



2 123 commenterr !:

cik karmila berkata...

selamat melangkah ke tahun baru !

acu yuhan berkata...

hi perkongsian menarik.. done follow, follow me back :)