HOME PROFILE BLOGLIST LINKS FACEBOOK TWITTER

Alhamdulilah =)

Assalamualaikum , Hi korang !


Bismillah , seperti yang sedia maklum hari nie result bagi budak-budak UiTM-rianss keluar . HAHA ! Sumpah menggigil weh , macam  nak amik result SPM pun ade , macam nak g nikoh pun ye jugak . Dupdap dupdap kemainn eh .  Oh yeahh , aku taw aku memang sesaje tengok lambat sebab sebab pengajaran yang dulu mengajar kita :) Kalau sem lepas aku excited sangat , kali nie aku relex aje . Email lambat masuk ye jugak , masa tuu cuak pun ade eh :'( 
Tapi Alhamdulilah penantian aku tak sia-sia , ALLAH perkenankan doa hambaNYA yang lemah nie . Apa yang kita dapat tuu adalah usaha kita . Walaupun tak DL tapi aku syukur sangat , result yang aku tak sangka-sangka :) Syukur Ya Allah , Alhamdulilah alhamdulilah alhamdulilah ! Next sem usaha lagi , InsyAllah . Doakan kejayaan aku sahabat-sahabat semua :)

Sekarang aku open untuk jadi sponsor GA korang , sape-sape yang tengah cari sponsor tuu boleh la email aku okay . InsyALLAH kalau rezeki lebih banyak hadiah yang boleh aku sponsor . Doakan rezeki aku murah dan diberkati ALLAH 


Email : fiezashme@yahoo.com

5 123 commenterr !:

Nurfara Hani berkata...

tahniah..

tenku butang berkata...

follower no. 48

done follow/singgah sini.. jom follow/singgah blog teman.. heee.. http://tengkubutang.blogspot.com/

klu minat kucen leh follow blog ni jugak.. =)
http://kucenkucenbelog.blogspot.com/

Izza Sakura berkata...

jom join hdiah awesome http://izza-sakura.blogspot.com/2013/05/segmen-bloglist-by-wanmuna.html

Azhafizah Md Nor berkata...

congrats dear :)

ZassDhiey berkata...

tahniah awak,.:)
btw sis u has been tag,.^^
http://zassdhiey.blogspot.com/2013/05/11-things-about-me.html