HOME PROFILE BLOGLIST LINKS FACEBOOK TWITTER

Busy Jaga Anak !

\Bismillahirahmanirahim/

Assalamualaikum , hi korang ! Lama gilaa kan aku tak update , HAHA seminggu jugak . Ada ke orang tunggu entri aku , *gaya macam blogger femes ! -.- Sorry la aku busy gilaa , cehh ! Actually tak busy mana pun , aku dok habiskan novel-novel yang berlambak nie haa . *PENCINTA NOVEL TEGAR ! Hihiii sekarang tengah baca novel Suamiku Tak Romantik Tapi Autistik . Nanti aku dok review novel nie best ke dakk . Hehe ;) 

HAHAHA tajuk entri aku memang tak boleh blaa , huhuu ! YES I'M MARRIED , well ;) Winkwink ! Eh tak tak , aku dok busyy jaga anak siapa entah . Hari sabtu hari tuu dia dok meow meow datang rumah , mula mula Mak cakap biarkan aje . Tapi hari ahad tuu Mak dah approve nak jaga anak 'orang' tuu . Mak kata comel bebenau , bulu dia dok kembang kembang . Mak siap mandikan ;) Nak taw nama dia ape ?? HAHA Jengjengggg ! Banyak nama dia , aku panggil kepam Bukbuu , Mak aku panggil Bunbun dan kakak aku panggil 'Abang' . Ehh ? Dia memang manja dengan semuee orang , lagi lagi dengan aku . *Poyo je lebihh :P Yelaaa kalau rumah nie sonyapp joo , mesti dok meow meow . Kalau semuee tidoqq mesti pergi kejutkan semuaa orang . Sweet tak ? Hehe :) Ok laa , aku penat nie haa . Tadi g bandar nun , yang paling best dok jumpa hero sorang tuu . Bukan sesaja nak jumpe , dia yang gatal nak g 'date' dengan bank . Haha jodoh kot , kalau tak jumpe memang bodoh . Ehh aku tak cakap Zizan yang cakap tauuu :P Byee Assalamualaikum   

Ohhhh kepammm ku sayang :*


1 123 commenterr !:

iu-hazirah berkata...

done follow
salam perkenalan