HOME PROFILE BLOGLIST LINKS FACEBOOK TWITTER

Review Follower #360


Semalam 2 June 2013 , bermakna dah setahun aku sebagai pelajar di UiTM Johor . Ya ALLAH cepat masa berlalu , sedar-sedar aku semakin membesar . Membesar tang mana ? Uihhh , umur semakin meningkat , semakin tua , semakin dekat dengan ajal . Tuptupp kang aku dah habis belajar , dah kerja , dah kahwin . Eh ? ;) Allahuakhbar ! Berbalik tang entri okay , Alhamdulilah follower meningkat . Dari hari tuu dok terniat-niat nak review blog orang , tapi asyik url bebudak nie haa tak jumpa -.- Laa nie baru dapat ! Siapakah blogger bertuah itu ?? Ecewahh =') 

Thankyouuu for become my #360 followers ! ^_^

About her blog : Blog simple pimple , nice , cute macam tuan dia ! I loikeee :D But blog awak berat laa sayang , lambat loading ! Jangan marah ok , harap dapat ringankan blog awak =') Keep berblogging , good luck ^o^ 

Ok nak pergi register course sat ! Thankyouuu all'ss 


: Maaf atas penggunaan kata ganti nama AKU bagi yang lebih dewasa :

2 123 commenterr !:

Qeela Aini berkata...

wahh thanks dear!! :)
alhamdulillah lucky number 3 laa lately :)
ohh ye ke?hehe xprasan sbb Qeela bukk laju je plak..thanks ye tegur,
insyaAllah Qeela try pape yg patot :)
thanks again unt hadiah pd 3/6/13 ni :)
xxx

Aku Penghibur berkata...

nice review :)