HOME PROFILE BLOGLIST LINKS FACEBOOK TWITTER

Entri Minta Maaf !

Bismillahirahmanirahim
Assalamualaikum . Salam 4 Ramadhan semua ^____^ !




Entri nie khas untuk pemenang-pemenang GA yang telah fyza sponsor . 
Bukan fyza lupa atau tak nak bagi hadiah yang korang menang , tapi fyza minta ampun dan maaf sangat !
Sekarang memang busy sangat , fyza baru sihat dari sakit . Dua minggu lepas atuk baru meninggal .
Maklum lahh family fyza nie kecik je , Mama dah tinggal sengsorang kat rumah . Hm :/ 
Dengan diri yang kerdil nie , dah lah asyik jee sakit . Keadaan kat U lagi yang banyak assigment , quiz , test . 
Allahuakhbar ! Tak menang tangan . Memang korang tengok fyza asyik online je kan , tapi dalam pada masa online tuu banyak benda nak fikir . Harap korang FAHAM yee =)
Insya'Allah fyza usaha bagi hadiah korang sebelum raya . Barangan pos tu tak pasti lagi boleh ke tak . Kat U nie susah sangat nak pergi ke pejabat pos tu haa , kelas pack kott =.= 
Topup pun kat sini kena charge bagai , MashaAllah ! AstaghfirulaAllah .
Fyza minta maaf bagi hadiah korang lambat ! Ampun dan maaf dari hujung rambut dari hujung kaki . Doa-doa lahh supaya fyza cepat sembuh dari sakit nie , boleh korang dapat topup/hadiah korang dengan cepat . Hikss ! Insya'Allah . Ceria-ceria selalu ^___^ 


Takda manusia yang terlepas dari kesilapan . Dengan kekhilafan tersebut kita sentiasa usaha untuk mengelak perkara tersebut tidak terjadi lagi . Kita hanya hambaNya , apa yang terjadi mungkin ada hikmah disebaliknya :)

1 123 commenterr !:

liana sulaiman berkata...

cepat sembuh yer